We kijken tegenwoordig op een andere manier tv, lezen nauwelijks nog de hele krant en scannen in de loop van de dag het ene na het andere bericht op onze telefoon. Oftewel, de manier waarop we informatie tot ons nemen is aan het veranderen. Aan de hand van feedback van kandidaten en opdrachtgevers, gecombineerd met de eerder beschreven ontwikkelingen, omarmen we bij Vidacto een nieuwe manier van rapporteren.

Net een website

Het nieuwe document ziet eruit als een website en laat zich op een soortgelijke manier lezen. De eerste pagina noemen we dan ook de ‘homepage’. Op deze pagina geven we direct de belangrijkste resultaten van het onderzoek weer. De lezer navigeert via pictogrammen of via een navigatiebalk door het rapport. Zo kan iedere lezer informatie tot zich nemen, tot op het niveau dat hem of haar het beste past.

Meteen laten zien

Daarnaast benadrukken we het ontwikkelingsaspect van onze rapporten extra hard. Over het algemeen zijn deelnemers erg benieuwd naar wat zij anders kunnen doen, maar vooral ook naar hoe dat er dan uitziet. Dit laatste hebben we vrij letterlijk genomen. Veel van onze nieuwe rapporten bevatten niet alleen geschreven adviezen, maar ook links naar filmpjes, webinars en zelfs naar korte mini-trainingen. Leren is leuk. Zeker als het zó gemakkelijk gemaakt wordt.

 

Benieuwd geworden naar de nieuwe rapportages van Vidacto? Toon uw interesse via ons contactformulier. Dan sturen we u een demonstratieversie!