Michel Batenburg

'Hoe je dingen doet… dat maakt het verschil!'

 

'Toen ik 23 was, deed ik iets wat niet gewoon was binnen mijn familie: ik gaf zomaar een goede baan op. Ik had een reden om dat te doen. Ik had het gevoel dat er meer in me zat dan ik op dat moment van mezelf benutte. En om dat potentieel te kunnen aanwenden, moest ik iets doen wat binnen mijn gezin ongewoon was.

'Als ik oppervlakkig naar de feiten kijk, ben ik niet iemand die zich buitengewoon aangetrokken voelt tot het ongewone: ik ben getrouwd, heb twee kinderen, ik hou van sporten en reizen. Maar als ik kijk naar hoe ik dingen doe, dan is dat misschien wat het verschil maakt. Ik durf keuzes te maken. Ik ben niet bang voor nieuwe paden. En ik wil groeien en mijn talenten benutten.

'Datzelfde gun ik ieder ander persoon. En met mijn werk bij Vidacto kan ik daar op een mooie manier aan bijdragen.'

Michel Batenburg

Partner - Consulant 

(06) 10 936 879

 

Michel Batenburg linked-in

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze cliënten, partners en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, rapporten en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Om veiligmet onze tijd mee te blijven gaan starten we met het gebruik van ZIVVER.

Vidacto mailt veilig met ZIVVER

Vanaf 28 augustus 2020 gebruiken wij ZIVVER om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt dan ook zeker zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?

Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per e-mail. In deze e-mail vindt u een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. In deze filmpjes ziet u hoe u veilig een bericht ontvangt en leest. Is het bericht beveiligd met een toegangscode, dan ontvangt u deze apart van de afzender (bijvoorbeeld telefonisch, persoonlijk of via een brief).

Zeker weten of een bericht van Vidacto afkomstig is?

Neem contact op met jouw consultant binnen Vidacto wanneer je twijfelt over de afzender van een bericht.