De afgelopen week hebben we te maken gekregen met een situatie waarvoor wij geen draaiboek hadden liggen. Zo zal het u ook wellicht vergaan zijn. De situatie rondom het virus verandert met de dag en soms zelfs met het uur. Elke verandering zorgt ervoor dat ook wij als Vidacto weer opnieuw de situatie bekijken. 

We realiseren ons dat de hele situatie veel vragen oplevert. Wat kan (nog)wel? Wat kan niet meer? Hoe gaan we nu verder? Die vragen leven bij klanten, bij de deelnemers aan onze programma's en we stellen onszelf die vragen ook regelmatig. Het beantwoorden van die vragen blijkt soms wat gecompliceerd. Vele factoren moeten worden afgewogen en een standaardantwoord blijkt niet te bestaan.

Juist daarom vragen we eenieder die vragen heeft, om contact te leggen. Opdrachtgevers, deelnemers en coachees. En vanuit onze kant houden wij ook actief contact. In samenspraak proberen we tot een verantwoorde oplossing te komen. Dat kan betekenen dat we programma's of methoden moeten aanpassen. Bij alle keuzes die we maken volgen we de richtlijnen van het RIVM en staat de gezondheid van u, uw medewerkers en ons centraal. 

Wij willen u en uw medewerkers of deelnemers op een verantwoorde manier van dienst kunnen zijn. Als arbeids- en organisatiepsychologen mag u van ons verwachten dat we juist in moeilijke tijden aan anderen een luisterend oor en een goed advies kunnen bieden. Laten we elkaar benutten om samen door deze lastige tijd te laveren. 

 

Bij bezoek aan ons kantoor vragen wij onszelf en onze bezoekers om de volgende hygiëne-richtlijnen te volgen:

  • Bij (milde) verkoudheid- en griepachtige klachten thuis blijven
  • We schudden uiteraard geen handen
  • Anderhalve meter afstand bewaren
  • Handen regelmatig wassen (protocol hiervoor hangt op de toiletten). Dit vragen we u ook bij binnenkomst te doen.
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van de ellenboog
  • Papieren zakdoekjes gebruiken en na eenmalig gebruik weggooien
  • Elkaar helpen deze richtlijnen te volgen.

Wij zorgen er voor dat attributen (bijvoorbeeld deurklinken en toetsenborden) in ons pand regelmatig schoon worden gemaakt.

Wij hopen dat het virus zo snel mogelijk wordt ingeperkt en op deze manier daaraan een bijdrage te kunnen leveren.

Wij willen u danken voor uw begrip en medewerking.