Ontplooiing is voor ons de kern. Om ook in de toekomst je bedrijfsdoelstellingen te behalen, wil je weten wat je mensen in huis hebben. En wat ze nóg in hun mars hebben. Nu en straks. Ontwikkeling staat daarom bij onze assessment centers altijd centraal.

Assessment centers

Met onze assessment centers bieden wij een heldere kijk op kwaliteiten van uw medewerkers of sollicitanten. Online of klassiek? Iedere onderzoeksvraag vraagt om een specifieke aanpak. Of het nu een selectie-, ontwikkel-, of loopbaanvraag betreft. Oók een selectie assessment vormt bij Vidacto een startpunt van groei. Het is dus nooit alleen het eindpunt van een sollicitatietraject.

Bij selectievraagstukken geven we een duidelijk geschiktheid advies. Ál onze adviezen zijn scherp, helder en voorzien van concrete ontwikkelsuggesties. Handvatten voor u en uw medewerker. Naast aandachtspunten geven wij aan wat diens kwaliteiten zijn.

Hoe kan uw medewerker deze sterktes inzetten om uw organisatie verder te helpen. Focus op kracht! Zo vormt het advies een opmaat voor een persoonlijk ontwikkelplan en een succesvolle (loop)baan.

Voorafgaand aan een assessment center hebben we altijd een uitgebreide intake met u als opdrachtgever. Grondig adviseren kan alleen als we de functie, de context en de kritische succesfactoren goed in beeld hebben. Bij selectievragen zorgen wij er bovendien voor dat uw procedure vlot verloopt. Onze doorlooptijden zijn kort. Zodat u de juiste kandidaat snel aan u kunt binden.

Lees meer over assessment